Какао та продукти з нього
Опис
1. До цієї групи не відносяться:
(a) готові продукти, що містять понад 20 мас.% ковбаси, м’яса, м’ясних субпродуктів, крові, комах, риби або ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних чи будь-якого поєднання цих продуктів (група 16);
(b) продукти товарних позицій 0403, 1901, 1902, 1904, 1905, 2105, 2202, 2208, 3003 або 3004.
2. До товарної позиції 1806 включаються також кондитерські вироби з цукру, що містять какао, а також, за умови дотримання положень примітки 1 до цієї групи, - інші харчові продукти з вмістом какао.
1. До товарних категорій 1806 90 11 і 1806 90 19 не включаються шоколадні цукерки, вироблені виключно з шоколаду одного типу.
Товари
Код | Назва | Ставки мита, % | Одиниці виміру | ||
---|---|---|---|---|---|
преф | пільг | звич | |||
1802 00 00 00 | Шкаралупи, шкірки (лушпайки) та інші відходи какао | 5 | 5 | - | |
1803 | Какао-паста, знежирена або незнежирена: | ||||
1803 10 00 00 | •незнежирена | 0 | 0 | - | |
1803 20 00 00 | •повністю або частково знежирена | 0 | 0 | - | |
1804 00 00 00 | Какао-масло, какао-жир | 0 | 0 | - | |
1805 00 00 | Какао-порошок, без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: | ||||
1805 00 00 10 | •в упаковках, масою нетто 10 кг і більше | 0 | 0 | - | |
1805 00 00 90 | •інший | 0 | 0 | - | |
1806 | Шоколад та інші готові харчові продукти з вмістом какао: | ||||
1806 10 | •какао-порошок, з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин: | ||||
1806 10 15 00 | ••без вмісту цукрози або з вмістом менш як 5 мас.% цукрози (включаючи інвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи ізоглюкози, перерахованої на цукрозу | 5 | 5 | - | |
1806 10 20 00 | ••з вмістом 5 мас.% або більше, але менш як 65 мас.% цукрози (включаючи інвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи ізоглюкози, перерахованої на цукрозу | 5 | 5 | - | |
1806 10 30 00 | ••з вмістом 65 мас.% або більше, але менш як 80 мас.% цукрози (включаючи інвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи ізоглюкози, перерахованої на цукрозу | 5 | 5 | - | |
1806 10 90 00 | ••з вмістом 80 мас.% або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи ізоглюкози, перерахованої на цукрозу | 5 | 5 | - | |
1806 20 | •інші готові вироби у вигляді блоків, плиток чи батонів, масою понад 2 кг або в рідкому стані, у вигляді пасти чи порошку, у гранулах або іншому аналогічному вигляді, які містяться в контейнерах або в первинній упаковці, масою нетто понад 2 кг: | ||||
1806 20 10 00 | ••з вмістом 31 мас.% або більше какао-масла чи з вмістом у сумі 31 мас.% або більше какао-масла і молочного жиру | 15 | 15 | - | |
1806 20 30 00 | ••з вмістом у сумі 25 мас.% або більше, але менш як 31 мас.% какао-масла та молочного жиру | 15 | 15 | - | |
••інші: | |||||
1806 20 50 00 | •••з вмістом 18 мас.% або більше какао-масла | 15 | 15 | - | |
1806 20 70 00 | •••крихти молочного шоколаду | 15 | 15 | - | |
1806 20 80 00 | •••шоколадна глазур | 15 | 15 | - | |
1806 20 95 00 | •••інші | 15 | 15 | - | |
•інші, у вигляді блоків, плиток чи батонів: | |||||
1806 31 00 00 | ••з начинкою | 10 | 10 | - | |
1806 32 | ••без начинки: | ||||
1806 32 10 00 | •••з доданням зерен зернових культур, горіхів або плодів | 5 | 5 | - | |
1806 32 90 00 | •••інші | 5 | 5 | - | |
1806 90 | •інші: | ||||
••шоколад і шоколадні вироби: | |||||
•••шоколадні цукерки (включаючи праліне), з начинкою або без начинки: | |||||
1806 90 11 00 | ••••які містять алкоголь | 10 | 10 | - | |
1806 90 19 00 | ••••інші | 10 | 10 | - | |
•••інші: | |||||
1806 90 31 00 | ••••з начинкою | 10 | 10 | - | |
1806 90 39 | ••••без начинки: | ||||
1806 90 39 10 | •••••вироби з вмістом неїстівних ігор або сувенірів | 10 | 10 | - | |
1806 90 39 90 | •••••інші | 10 | 10 | - | |
1806 90 50 00 | ••кондитерські вироби з цукру та їх замінники, виготовлені з цукрозамінників, з вмістом какао | 10 | 10 | - | |
1806 90 60 00 | ••пасти, що містять какао | 10 | 10 | - | |
1806 90 70 00 | ••готові вироби, що містять какао та використовуються для виробництва напоїв | 10 | 10 | - | |
1806 90 90 00 | ••інші | 10 | 10 | - |