Довідник КАТОТТГ

Цей сайт шукає нового власника. Напишіть мені в Telegram або на електронну пошту hyzyla@gmail.com, якщо ви хотіли б придбати цей сайт

Цукор і кондитерські вироби з цукру

Код:
17
Оційна назва:
Цукор і кондитерські вироби з цукру

Опис

Примітка:

Ця група не включає:

(a) кондитерські вироби з цукру, які містять какао (товарна позиція 1806);

(b) хімічно чисті цукри (крім цукрози, лактози, мальтози, глюкози і фруктози) та інші продукти товарної позиції 2940; або

(c) лікарські засоби або іншу продукцію групи 30.

Примітки до товарних підпозицій:

1. У товарних підпозиціях 1701 12, 1701 13 і 1701 14 термін "цукор-сирець" означає цукор, у якому вміст цукрози в сухому стані становить менш як 99,5° за показниками поляриметра.

2. До товарної підпозиції 1701 13 включається тільки тростинний цукор, отриманий без центрифугування, з масовою часткою цукрози в перерахунку на суху речовину, що відповідає показникам поляриметра 69° або більше, але менш як 93°. Продукт містить тільки натуральні ксеноморфні мікрокристали неправильної форми, невидимі неозброєним оком, оточені залишками меляси та іншими складовими цукрової тростини.

Додаткові примітки:

1. У товарних категоріях 1701 12 10, 1701 12 90, 1701 13 10, 1701 13 90, 1701 14 10 і 1701 14 90 термін "цукор-сирець" означає цукор без ароматичних добавок, або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані менш як 99,5 мас.% цукрози, визначеної поляриметричним методом.

2. У товарній категорії 1701 99 10 термін "білий цукор" означає цукор без ароматичних добавок, або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані 99,5 мас.% або більше цукрози, визначеної поляриметричним методом.

3. Для продуктів товарних категорій 1702 20 10, 1702 60 95 і 1702 90 71 вміст цукру (цукроза, фруктоза, глюкоза і мальтоза, де фруктоза і глюкоза виражена як еквівалент цукрози) визначається методом високоефективної рідинної хроматографії (метод HPLC) відповідно до такої формули:

S + 0,95 × (F + G) + M,

Де:

"S" вміст цукрози, визначений HPLC методом;

"F" вміст фруктози, визначений HPLC методом;

"G" вміст глюкози, визначений HPLC методом;

"M" вміст мальтози, визначений HPLC методом.

Для продуктів товарних категорій 1702 60 80, 1702 90 80 і 1702 90 95 вміст цукрози, включаючи вміст інших цукрів, виражених як цукроза, визначається методом рефрактометрії (в градусах Брікса згідно з Додатком до Регламенту Комісії (ЄС) № 974/2014 (OJ L 274, 16.9.2014, p. 6). Для продуктів категорій 1702 60 80 і 1702 90 80 перерахунок результатів у еквівалент цукрози отримують множенням числа Брікса на коефіцієнт 0,95.

4. У товарних категоріях 1702 30 10, 1702 40 10, 1702 60 10 і 1702 90 30 термін "ізоглюкоза" означає продукт, одержаний з глюкози або її полімерів, який містить у сухому стані не менш як 10 мас.% фруктози.

Для продуктів зазначених товарних категорій вміст цукрози, включаючи вміст інших цукрів, виражених як цукроза, визначається методом рефрактометрії (в градусах Брікса згідно з Додатком до Регламенту Комісії (ЄС) № 974/2014).

5. Термін "сироп інуліновий" означає:

(a) у товарній категорії 1702 60 80 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані більш як 50 мас.% фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози;

(b) у товарній категорії 1702 90 80 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані не менш як 10 мас.%, але не більш як 50 мас.% фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози.

Кількість "фруктози у вільній формі або як цукрози" визначається за формулою F + 0,5 S/0,95 у розрахунку на суху речовину, де "F" це вміст фруктози і "S" - вміст цукрози, які визначаються методом HPLC.

6. В УКТ ЗЕД суміші цукру з невеликими кількостями інших речовин класифікуються в групі 17, якщо ці суміші не мають властивостей товарів, які описані в інших групах УКТ ЗЕД.

Товари

КодНазваСтавки мита, %Одиниці виміру
префпільгзвич
цукор-сирець без додання ароматичних добавок або барвників:





1701 12

••буряковий цукор:





1701 12 10 00

•••для рафінування


50

50

-

1701 12 90 00

•••інший


50

50

-

1701 13

••тростинний цукор, зазначений в примітці до товарних підпозицій 2 до цієї групи:





1701 13 10 00

•••для рафінування


50

50

-

1701 13 90 00

•••інший


50

50

-

1701 14

••інший тростинний цукор:





1701 14 10 00

•••для рафінування


50

50

-

1701 14 90 00

•••інший


50

50

-

інший:





1701 91 00 00

••з доданням ароматичних добавок або барвників


50

50

-

1701 99

••інші:





1701 99 10 00

•••цукор білий


50

50

-

1701 99 90 00

•••інші


50

50

-

1702

Інші цукри, включаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глюкозу та фруктозу, у твердому стані; сиропи з цукрів без додання ароматичних добавок або барвників; мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом; карамель:





лактоза та сироп лактози:





1702 11 00 00

••з вмістом лактози 99 мас.% або більше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину


5

5

-

1702 19 00 00

••інші


5

5

-

1702 20

цукор і сироп кленові:





1702 20 10 00

••кленовий цукор у твердому стані з доданням ароматичних добавок або барвників


5

5

-

1702 20 90 00

••інші


5

5

-

1702 30

глюкоза та сироп з глюкози, без вмісту фруктози або з вмістом менш як 20 мас.% фруктози в сухому стані:





1702 30 10 00

••ізоглюкоза


5

5

-

••інші:





1702 30 50 00

•••у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого


5

5

-

1702 30 90 00

•••інші


5

5

-

1702 40

глюкоза та сироп з глюкози, з вмістом у сухому стані не менш як 20 мас.%, але менш як 50 мас.% фруктози, крім інвертного цукру:





1702 40 10 00

••ізоглюкоза


5

5

-

1702 40 90 00

••інші


5

5

-

1702 50 00 00

фруктоза хімічно чиста


5

5

-

1702 60

інша фруктоза та сироп фруктози, з вмістом у сухому стані понад 50 мас.% фруктози, крім інвертного цукру:





1702 60 10 00

••ізоглюкоза


5

5

-

1702 60 80 00

••сироп інуліновий


5

5

-

1702 60 95 00

••інші


5

5

-

1702 90

інші, включаючи інвертний цукор та інші цукри і цукрові сиропи, з вмістом у сухому стані 50 мас.% фруктози:





1702 90 10 00

••мальтоза хімічно чиста


5

5

-

1702 90 30 00

••ізоглюкоза


5

5

-

1702 90 50 00

••мальтодекстрин і мальтодекстриновий сироп


5

5

-

••карамель:





1702 90 71 00

•••з вмістом 50 мас.% або більше цукрози в сухому стані


5

5

-

•••інші:





1702 90 75 00

••••у вигляді порошку, агломерованого або неагломерованого


5

5

-

1702 90 79 00

••••інші


5

5

-

1702 90 80 00

••сироп інуліновий


5

5

-

1702 90 95 00

••інші


5

5

-

1703

Меляса, одержана внаслідок вилучення або рафінування цукру:





1703 10 00 00

меляса з тростини


10

10

-

1703 90 00 00

інша


10

10

-

1704

Кондитерські вироби з цукру (включаючи білий шоколад) без вмісту какао:





1704 10

жувальні гумки, у цукровій оболонці або без неї:





1704 10 10 00

••з вмістом менш як 60 мас.% цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)


10

10

-

1704 10 90 00

••з вмістом 60 мас.% або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)


10

10

-

1704 90

інші:





1704 90 10 00

••екстракт солодки або локриці, який містить понад 10 мас.% цукрози, але без додання інших речовин


10

10

-

1704 90 30 00

••білий шоколад


10

10

-

••інші:





1704 90 51 00

•••пасти і маси, включаючи марципан, у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або більше


10

10

-

1704 90 55 00

•••льодяники від болю у горлі і цукерки від кашлю


10

10

-

1704 90 61 00

•••драже та аналогічні їм солодощі, у вигляді драже


10

10

-

•••інші:





1704 90 65 00

••••кондитерські вироби у вигляді гумки або желе, включаючи фруктову пасту (мармелад) у вигляді кондитерських виробів з цукру


10

10

-

1704 90 71 00

••••карамель, з вареного цукру без жирових добавок, з начинкою або без начинки


10

10

-

1704 90 75 00

••••ірис, цукерки та аналогічні солодощі, з вареного цукру з жировими добавками


10

10

-

••••інші:





1704 90 81 00

•••••одержані в результаті пресування (у вигляді таблеток)


10

10

-

1704 90 99 00

•••••інші


10

10

-

Telegram|
hyzyla@gmail.com