Довідник КАТОТТГ
Виробництво олії та тваринних жирів

Виробництво маргарину і подібних харчових жирів

Код:
10.42
Назва:
Виробництво маргарину і подібних харчових жирів
Тип:
Клас

Опис

Виробництво маргарину і подібних харчових жирів

Цей клас включає:
  • виробництво маргарину
  • виробництво сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25%, та пастоподібних продуктів
  • виробництво змішаних кулінарних жирів
Цей підклас не включає:
  • виробництво масла з коров'ячого молока, топленого масла (молочного жиру), див. 10.51
  • виробництво майонезу, див. 10.84
  • виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25%, див. 10.89

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com