Виробництво інших харчових продуктів
Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.
Код:
10.89
Назва:
Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.
Тип:
Клас
Опис
Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.
Цей клас включає:- виробництво супів і бульйонів (порошкоподібних, у кубиках тощо)
- виробництво штучного меду та карамелі (карамельного кульору)
-
виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, таких як:
- бутерброди
- свіжа піца (напівфабрикат)
- виробництво харчових добавок та інших харчових продуктів, н.в.і.г.
- виробництво дріжджів (включаючи кормові)
- виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних або молюсків
- виробництво замінників молока та сиру з сировини нетваринного походження (наприклад, з сої)
- виробництво молочних коктейлів із вмістом соєвого молока
- виробництво яєчних продуктів, яєчного альбуміну, яєчного порошку
- виробництво штучних концентратів
- виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
- виробництво екстрактів рослинних і згущувачів харчових тощо
- виробництво цукрових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
- виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25%
- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів з фруктів та овочів, див. 10.39
- виробництво замороженої піци, див. 10.85
- виробництво спирту, пива, вин і безалкогольних напоїв, див. розділ 11
- виробництво маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42
КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності
Telegram|
hyzyla@gmail.com