Довідник КАТОТТГ
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів

Виробництво м'ясних продуктів

Код:
10.13
Назва:
Виробництво м'ясних продуктів
Тип:
Клас

Опис

Виробництво м'ясних продуктів

Цей клас включає:
  • виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса
  • виробництво м'ясопродуктів:
    • ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, булонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо
Цей клас також включає:
  • виробництво м'ясного борошна
  • виробництво м'ясних консервів
Цей клас не включає:
  • виробництво готових заморожених блюд з м'яса та птиці, див. 10.85
  • виробництво заготовок м'ясних супів, див. 10.89
  • оптову торгівлю м'ясом, див. 46.32
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних і молюсків, див. 10.89

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com