Переробна промисловість
У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад приватний забій худоби.
Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G ).
Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 „Діяльність із забезпечення стравами та напоями”.
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9 . Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3 , а знищення відходів харчових продуктів і напоїв – у класі 38.21 .
Виробництво харчових продуктів
Код:
10
Назва:
Виробництво харчових продуктів
Тип:
Розділ
Підкатегорії
- 10.1Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
- 10.2Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків
- 10.3Перероблення та консервування фруктів і овочів
- 10.4Виробництво олії та тваринних жирів
- 10.5Виробництво молочних продуктів
- 10.6Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів
- 10.7Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів
- 10.8Виробництво інших харчових продуктів
- 10.9Виробництво готових кормів для тварин
Опис
Виробництво харчових продуктів
Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад приватний забій худоби.
Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G ).
Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 „Діяльність із забезпечення стравами та напоями”.
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9 . Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3 , а знищення відходів харчових продуктів і напоїв – у класі 38.21 .
КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності
Telegram|
hyzyla@gmail.com