Довідник КАТОТТГ
Перероблення та консервування фруктів і овочів

Перероблення та консервування картоплі

Код:
10.31
Назва:
Перероблення та консервування картоплі
Тип:
Клас

Опис

Перероблення та консервування картоплі

Цей клас включає:
  • перероблення та консервування картоплі:
    • виробництво обробленої замороженої картоплі
    • виробництво сухого картопляного пюре
    • виробництво закусочних продуктів з картоплі
    • виробництво картопляних чіпсів
    • виробництво картопляного борошна дрібного та грубого помелу
Цей клас також включає:
  • промислове (механічне) очищення картоплі
Цей підклас не включає:
  • виробництво продуктів з картоплі для немовлят і малюків, див. 10.86

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com