Довідник КАТОТТГ
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів

Виробництво м'яса свійської птиці

Код:
10.12
Назва:
Виробництво м'яса свійської птиці
Тип:
Клас

Опис

Виробництво м'яса свійської птиці

Цей клас включає:
  • забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок)
  • витоплювання жиру свійської птиці
Цей клас також включає:
  • одержування пір'я та пуху свійської птиці
Цей клас не включає:
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • пакування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі, див. 46.32
  • забій та підготовку м'яса кролів та подібних тварин, див. 10.11

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com