Виробництво молочних продуктів
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Код:
10.51
Назва:
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Тип:
Клас
Опис
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Цей клас включає:- виробництво незбираного молока визначеної жирності, пастеризованого, стерилізованого, гомогенізованого, топленого
- виробництво напоїв на основі молока (кефіру, ряжанки тощо)
- виробництво вершків з незбираного молока, пастеризованого, стерилізованого та гомогенізованого
- виробництво сухого молока та згущеного молока з цукром або без цукру
- виробництво молока та вершків у твердій формі
- виробництво вершкового масла з коров'ячого молока і топленого масла (молочного жиру)
- виробництво йогурту
- виробництво твердого та м'якого сиру
- виробництво сироватки
- виробництво казеїну та лактози
- виробництво інших молочних продуктів
- виробництво молочних пастоподібних продуктів (крім спредів)
- виробництво сметани
- одержування сирого коров'ячого молока, див. 01.41
- одержування сирого молока овець, кіз, кобил, ослиць, верблюдиць тощо, див. 01.43 , 01.44 , 01.45
- виробництво замінників молока чи сиру, див. 10.89
- закупівлю, очищення, охолодження та теплове оброблення молока для подальшої його реалізації молокопереробним підприємствам, див. 46.33
- виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше ніж 25%, див. 10.89
- виробництво маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42
- виробництво сухих молочних сумішей і молочних консервів для немовлят і малюків, див. 10.86
КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності
Telegram|
hyzyla@gmail.com